Відбувся спільний технічний візит на ТОВ "Скіф" c компанією ЦЗРС (Центр Здоров'я Репродукції та Селекції) яка представляє французьку генетику https://www.evolution-xy.fr на українському ринку.

За словами представника фірми Сuril Josse, Франції знадобилося 300 років, для того, щоб ветеринари стали обмінюватися з селекціонерами інформацією про проблеми зі здоров'ям корів, результатом спільної роботи стало виведення тварин з міцними ногами, з високими індексами фертильності (дорога праця запліднювачів), легким отеленням (дорога праця найманих працівників) з показниками жиру 3,9 %, білка 3,18%.

Сuril Josse зазначив, що дуже добре коли ветеринарні компанії, які опікуються здоров'ям тварин в Україні, самі здогадалися, що генетика відіграє величезну роль у здоров'ї тварин, і запропонував працювати й надалі в цьому напрямку. Запрошуємо, так само, інші генетичні компанії для спільної роботи для підвищення здоров'я і продуктивності корів.

На даний час компанія УВТ уклала контракти на сервісний супровід з компаніями Ceva Sante Animal (питання розладів системи репродукції), Zoetis (інфекційні захворювання), Bayer (антимастина та ангельмінтна програма), Smart Bio Lab (найчесніша діагностика), програми хвороб копит компанія Sviteco, годівлі компанія Cargill.

Присоеденяйтесь до компанії світових лідерів!