XIII Міжнародна конференція та виставка "Птахівництво-2017", що відбулася в Трускавці, є однією з найбільших подій українського аграрного сектора. Захід проходив з 19-21 вересня і зібрав понад 700 учасників з України, Польщі, Німеччини, Угорщини, Франції, Білорусі, Бельгії, Південної Кореї, Індії та інших країн. Гостей та учасників конференції приймав комфортабельний курортний комплекс Rixos-Prykarpattya.

Відкрив конференцію народний депутат України, заступник голови Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин Олександр Бакуменко. Програма заходу також включала виступ про законодавче регулювання обігу ветеринарних препаратів, кормів та кормових добавок (доповідач - Ігор Коцюмбас), про Завдання Держпродспоживслужби України у сфері ветеринарної медицини галузі птахівництва та безпечності її продукції (Володимир Липа), про сучасний стан галузі птахівництва і перспективи її розвитку (Сергій Карпенко) та багато-багато інших аспектів.

Крім того, учасники конференції мали змогу відвідати різноманітні семінари та практикуми, на яких обговорювали приватні питання птахівничої галузі, поспілкуватися з величезною кількістю фахівців і навіть знайти потенційних партнерів.