У період з 1 по 3 червня в Полтаві пройшов найбільший міжнародний конгрес USAVA-2017. 
Протягом 3-х днів понад 17 доповідачів, професіоналів зообізнесу з різних країн і понад 60 доповідей було представлено учасникам. 
Кожен мав можливість відвідати будь-яку цікаву йому доповідь, що безсумнівно відзначили і оцінили учасники конгресу.

З величезним задоволенням хочемо привітати людей, які стали найкращими ветеринарними лікарями року. 
Ветеринарний лікар - це одна з найблагородніших професій сучасності. Вдячні, здорові, веселі очі братів наших менших - це найкраща плата за працю ветеринара, це додає сил, це вселяє віру в нашу професію, це задає мотивацію рухатися вперед, навчатися новим тенденціям у ветеринарії. Це честь бути ветеринарним лікарем. 
З вами ми невпинно несемо місію "З турботою про тварин, з рішенням для людей"
Колеги вітаємо і пишаємося Вами.

Серед безлічі різноманітностей продукції, яку ми пропонуємо в нашому прайсі, на конгресі, через численні захоплені відгуки від споживачів, ми вибрали для представлення добре відому українським споживачам продукцію компанії Vetoquinol. 

  • Інсектоакарицидні краплі Флевокс для котів і собак,
  • Антигельмінтики для собак Долпак,
  • Нестероїдний протизапальний засіб Сімалджекс.

Ще одна інноваційна лінійка продукції для догляду за тваринами була нами представлена.
Це шампуні для собак і котів, спреї для догляду за шерстю, спреї для прибирання місць проживання тварин, знезаражувальні гелі для загоєння, які засновані на пробіотичних культурах і мають протиалергенні властивості.
Це не просто продукція для догляду - це лікувальна серія Технології Здоров'я. Вона має величезний попит у грумерів, заводчиків і власників дрібних домашніх тварин, які дбають про шкірний покрив улюбленців.

До послуг грумерів часто вдаються, ті породи собак і кішок, які знаходяться в зоні ризику алергічних реакцій на ті чи інші компоненти косметики для тварин. До складу професійної косметики для тварин Технології Здоров'я входять лише натуральні компоненти і основою є пробіотичні культури Bacillus Subtilis.
Принцип дії цих бактерій - це заселення поверхні (шерсті, шкірного покриву тварини) сприятливою мікрофлорою, яка утворює, так званий, бар'єр, що захищає та не дає змоги бруду й патогенній мікрофлорі потрапляти до ран, подряпин, мікротріщин на шкірі тварин, у такий спосіб сприяє швидкій регенерації (загоєнню) ушкоджень.
Очисні властивості бактерій працюють за принципом витіснення. Потрапляючи на вологу шкіру/шерсть тварини, пробіотики, розмножуючись, заселяють собою всю поверхню, водночас витісняючи бруд. 
Унікальні властивості продукції дають змогу з упевненістю застосовувати в роботу грумерам дану серію для тварин всіх порід, вікових груп, з будь-яким станом шкірного покриву.

Фото з конгресу: